1. Bonaire en omgeving project

Ontdek het Caribische eiland Bonaire en het zal u betoveren. Bonaire is de plek bij uitstek om te ontspannen en puur te genieten. Duiken, vissen, fietsen, van de prachtige stranden genieten; dit moet u zelf meemaken.

Bonaire, letterlijk ‘goede, zuivere lucht’, is een waar paradijs met als sleutelwoorden rust, natuurschoon, warmte, unieke duikersplek en maagdelijke stranden. Bonaire ligt in het zuidelijke deel van de Caribische zee, ruim buiten het orkaangebied. Het landoppervlak is ongeveer tweeënhalf maal zo groot als Texel en bedraagt 288 km2. phentermine online Bonaire telt circa 14.500 inwoners, met diverse culturele achtergronden. Bonaire is een prachtig en veelzijdig eiland, zowel voor natuur- en cultuurliefhebbers als voor mensen die lekker van het strand, het warme weer en de rust willen genieten. Want hier staat het eiland om bekend; de ontspannen, relaxte sfeer en de altijd vriendelijke bevolking.

Bonaire Beach Apartments heeft een unieke ligging, direct aan zee en op loopafstand van het gezellige centrum van Kralendijk. Hier vindt u leuke terrasjes, winkels en restaurants. Tevens zijn alle faciliteiten zoals banken, supermarkten, auto- en scooterverhuur en medische zorg hier te vinden.

Bonaire als onderdeel van Nederland

Bonaire is sinds 10 okober 2010 onderdeel van Nederland. Dit heeft als gevolg gehad dat er in het afgelopen jaar en in de komende jaren enorm veel geïnvesteerd is en wordt door de Nederlandse overheid in de infrastructuur, onderwijs en andere faciliteiten op Bonaire. De levensstandaard op Bonaire stijgt daardoor en de kwaliteit van de zorg, onderwijs en de bereikbaarheid zullen verbeteren.

De NAF (Bonairiaanse gulden) is in 2011 afgeschaft en vervangen door de US Dollar, de dollar is sindsdien de officiële munteenheid op Bonaire. Als investeerder kunt u profiteren van deze ontwikkelingen, de fiscale voordelen op Bonaire en deze groeiende economie.

Toerisme en duurzaamheid

Het toerisme op Bonaire groeit jaarlijks, vooral vanwege het heerlijke klimaat en de schitterende natuur die op het Caribische eiland te bewonderen is. Het toerisme is voor Bonaire een belangrijke bron van inkomsten. Bonaire wil daarom  ook investeren in ecotoerisme, zodat de invloed op het milieu minimaal blijft. Al het water rond Bonaire is al enige tijd Nationaal Park, speervissen en ankeren is verboden. Door deze maatregelen en de unieke ligging van Bonaire in de Caribische zee zijn er rond het eiland maar liefst 350 soorten tropische vissen te bewonderen.

Bonaire wil zoveel mogelijk duurzame energie
gebruiken op het eiland. Zo heeft WEB, het water- en energiebedrijf van Bonaire, een contract getekend met EcoPower. De energie die voorheen werd opgewekt met oude dieselmachines, wordt voortaan opgewekt door middel van een gecombineerd wind-biodieselsysteem. Op dit moment wordt het windmolenpark op Bonaire aangelegd. Deze zullen voor bijna 50% van de energievoorziening op het eiland gaan zorgen. Hiermee heeft Bonaire een wereldwijde primeur en zet een grote stap richting volledige duurzaamheid.

Plattegronden en visuals

bonaire_beach_apartments
bonaire_beach_apartments.txt (22 KB)