2. Investeren in Bonaire

De economie van Bonaire is al jarenlang erg stabiel. Bonaire wil duurzaam economisch groeien, dus zonder afbreuk te doen aan de rijke cultuur en natuur. Het investeringsklimaat op Bonaire is zeer gunstig, naast de waardestijging van onroerend goed, stimuleert ook de overheid de werkgelegenheid en de economische bedrijvigheid. De doelstelling van Bonaire is om duurzaam te groeien als eiland, waarbij het evenwicht wordt bewaard tussen de economische, ecologische en sociale belangen van Bonaire.

Gemeente van Nederland

In 2006 is er een akkoord gesloten met Nederland waarbij Bonaire een directe relatie krijgt met Nederland, sinds 10 oktober 2010 is Bonaire Nederlands gondgebied. Dit heeft als gevolg gehad dat er in het afgelopen jaar en in de komende jaren enorm veel geïnvesteerd is en wordt door de Nederlandse overheid in de infrastructuur, onderwijs en andere faciliteiten op Bonaire. De levensstandaard op Bonaire stijgt daardoor en de kwaliteit van de zorg, onderwijs, en de bereikbaarheid zullen verbeteren.

Bonaire wil een gunstig investeringsklimaat creëren op het eiland. Dit zal ook blijken uit de aanpassingen in het belastingstelsel van Bonaire. Door investeerders aan te trekken op een verantwoorde manier, kan het eiland groeien en zichzelf steeds beter bedruipen.

De NAF is per 31 december 2010 afgeschaft en vervangen door de US Dollar, de dollar is de officiële munteenheid op Bonaire. Dit heeft zeer gunstige effecten op de waardestijging van uw vastgoed. Als investeerder kunt u profiteren van deze ontwikkelingen, de fiscale voordelen op Bonaire en deze groeiende economie.

Investeren in Bonaire Beach Apartments

De appartementen van Bonaire Beach Apartments hebben een stijlvolle architectuur, en zijn voorzien van alle moderne hedendaagse gemakken. Zij liggen direct aan zee en bieden dus een prachtige ocean view. U kunt ervoor kiezen om de woning(en) te kopen als investering of u kunt er zelf gebruik van maken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de woningen te verhuren, waardoor u direct profiteert van de huuropbrengsten.

De bouwmogelijkheden op Bonaire zijn beperkt omdat vele gebieden beschermd natuurgebied zijn en de overheid hier toezicht op houdt. Vrije kavels direct aan zee zijn dan ook zeer schaars en op dit moment bijna niet meer te krijgen. Dit betekent een gegarandeerde waardestijging van deze woningen viagra aus frankreich.