Projecten

dsc_00032
Antris Real Estate biedt woningen aan op de mooiste locaties in Bonaire en Turkije. Onze projecten zijn zowel voor mensen die een tweede (vakantie)woning willen als voor mensen die een woning kopen als investering. Welk motief u ook heeft om een woning te kopen, uw aankoop moet altijd lucratief zijn. Voordat wij grond inkopen, zorgen wij er altijd voor dat wij gedegen onderzoek hebben gedaan naar het land, de markt omstandigheden en de ontwikkelingen die gaan plaats vinden in de betreffende regio. Door ons uitgebreide internationale netwerk van projectontwikkelaars, architecten en investeerders, kunnen wij u een goed, kwalitatief hoogwaardig product leveren tegen een eerlijke prijs.

Bent u op zoek naar een goede investering of naar uw droomwoning aan het strand? Bekijk dan hier onze verschillende projecten of vraag informatie aan.

Turkije - Mahmutlar Resort

Het prachtig in de heuvels gelegen Mahmutlar Resort ligt op circa twee km van de Middellandse Zee. Dankzij de hogere ligging, biedt het resort een schitterend uitzicht op zee en de omringende heuvels. Op deze ideaal gesitueerde plek worden 16 kleine complexen gebouwd, die elk bestaan uit vier luxe appartementen en twee fraaie penthouses.

In dit unieke woon- en zorgresort kunnen mensen een woning kopen nadat zij eerst hebben gehuurd of men kan permanent huren. Wij richten ons voornamelijk op de actieve senioren, dus mensen die nog vol in het leven staan en van hun oude dag willen genieten aan de Middellandse Zee.

Als investeerder profiteert u dus van een waardestijging van het vastgoed én van de huuropbrengsten. U ontvangt daardoor een vaste maandelijkse cashflow uit uw investering. Wilt u investeren in verhuurde woningen? Vraag dan informatie aan of neemt u contact met ons op.

Info over dit project.

Bonaire – Dive Inn Apartments
Dive Inn Apartments is een schitterend project, gelegen op loopafstand van het strand en vlakbij Kralendijk. Door deze ideale ligging kunt u de hele dag genieten van een prachtig ocean view, terwijl alle faciliteiten als restaurants, winkels en terrassen in het gezellige centrum van Kralendijk, binnen handbereik zijn.

Dive Inn Apartments bestaat uit 8 ruime, luxe appartementen van circa 140 m2. De woningen in dit appartementenpaviljoen zijn van alle moderne gemakken voorzien en hebben een stijlvolle architectuur. Het project is ruim opgezet en wordt omgeven door veel groen.

Info over dit project.

Bonaire – Beach Apartments

Bonaire Beach Apartments is een schitterend project op loopafstand van het strand. Door deze ideale ligging kunt u de hele dag genieten van een prachtig ocean view, terwijl alle faciliteiten als restaurants, winkels en terrassen in het gezellige centrum van Kralendijk, binnen handbereik zijn.

Bonaire Beach Apartments bestaat uit 16 ruime, luxe appartementen varierend van ruim 110 m2 tot circa 130 m2. De woningen in dit appartementenpaviljoen zijn van alle moderne gemakken voorzien en hebben een stijlvolle architectuur. Het project is ruim opgezet en wordt omgeven door veel groen.

Info over dit project.