4. Koop uw droomwoning nu

Momenteel worden de terreinen waar het Bonaire Beach project komt te staan opgeschoond. Op korte termijn zal worden aangevangen met de bouw van dit unieke project. Indien u wenst kunt u nu al wel een woning kopen. Hoe eerder in de bouwfase u dat doet, hoe meer u profiteert van de aankoopkorting die wij u kunnen geven.

Indien u als investeerder wilt instappen in Bonaire Beach apartments verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met ons kantoor over de voordelen hiervan.

Antris Real Estate is een Nederlandse projectontwikkelaar met jarenlange ervaring. Wij hebben reeds vele projecten in het buitenland met succes afgerond. Al onze projecten staan onder Nederlandse bouwbegeleiding en worden op hoogwaardig niveau opgeleverd.

Het stappenplan bij aankoop van uw droomwoning is als volgt:

  • Na een eventuele bezichtigingreis wilt u uw woning bij ons kopen. Wij ondersteunen u vervolgens met het verkrijgen van een hypotheek, als u dat wenst. Hiervoor werken wij samen met Grent & Partner (zie hieronder). Zodra uw hypotheek geregeld is, sturen wij u een koopcontract op in tweevoud en u stuurt een getekend exemplaar retour naar ons;
  • U kunt de woning op eigen naam zetten;
  • Wij dragen zorg voor alle benodigde vergunningen;
  • De woning wordt ingeschreven in het kadaster, waarna u hier een bevestiging van krijgt;
  • Alle woningen worden notarieel opgeleverd (kosten inbegrepen bij de prijs) internetapotheke viagra rezeptfrei.

Een groot voordeel voor u is dat alles via Nederlands recht verloopt, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Door ons uitgebreide lokale netwerk op Bonaire dragen wij zorg voor een snelle en correcte afhandeling van vergunningen. Wij zullen u vooraf, tijdens maar ook na uw aankoop begeleiden en voor u klaarstaan. Uw vastgoed is ten slotte ons werk!

Wilt u een hypotheek afsluiten?

Dat kan. Wij werken nauw samen met Grent & Partner (http://www.grentenpartner.nl), een gerenommeerde partij die een groot netwerk heeft opgebouwd op de Nederlandse Antillen in de afgelopen jaren. Zij hebben zeer goede contacten met diverse banken in Nederland en de Nederlandse Antillen en kunnen u begeleiden u met het afsluiten van de juiste hypotheek.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs of komt u langs bij ons op kantoor in Beverwijk, waar u de sfeer van onze projecten alvast kunt proeven. U ben altijd van harte welkom. Wij nemen graag uw wensen en mogelijkheden door met u en doen u een voorstel op maat.